Hitsausmaailma - Tuotteet

Kemppi hitsauskoneet

Hitsausmaailma on Kempin jälleenmyyjä sekä valtuutettu huoltopiste. Meiltä löydät uudet Kemppi hitsauskoneet ja alkuperäiset varaosat.

Kemppi on kotimainen, maailmanlaajuisesti tunnettu yritys, joka on hitsausalan edelläkävijä.

Kemppi kehittää älykkäitä laitteita, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja ja näitä tukevia asiantuntijapalveluja niin vaativiin teollisiin sovelluksiin kuin kuluttajan tarpeisiin. Kemppi tarjoaa ratkaisuja, joilla asiakkaat voivat parantaa hitsaustuotantonsa arvoa merkittävästi.

Kemppi

 

Elga hitsauspuikot ja mig hitsauslanka

  • Hitsauspuikot 
  • Hitsauslangat

Meiltä löydät kaikki yleisimmät hitsauslangat, mm. mig hitsauslanka 15kg.

Elga on ruotsalainen yritys, joka on yksi suurimmista hitsauslisäaineiden valmistajista Euroopassa. Elgan tuoteryhmistä löytyy ratkaisut lähes kaikkiin ainesliitosprosesseihin

Elga

 

GasIQ kaasuhitsaustarvikkeet

  • Kaasu- ja hitsaustarvikkeet

GasIQ on ruotsalainen kaasuhitsauslaitteiden huippuosaaja, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja kehitetty erityisesti suurta tarkkuutta vaativiin työtehtäviin. GasIQ-laitteet ovat erityisen kestäviä ja helppokäyttöisiä.

Gasiq

 

Air Liquide hitsauskaasu

  • Asiantuntija, kun on kyse kaarihitsauksen suojakaasuista.
  • Vaihtoehtoina vuokra- ja omistuspullot.

Air Liquide on maailman johtava teollisuudessa ja sairaanhoidossa käytettävien kaasujen, tekniikan ja palveluiden toimittaja. Yrityksen keskeisiä tekijöitä ovat turvallisuus, ympäristö ja laatu, joiden avulla varmistetaan, että asiakkaat saavat korkealuokkaisia kaasuratkaisuja. Voit luottaa siihen, että käytössäsi on kaasua, jota on helppo käyttää ja joka on aina luotettavaa ja tehokasta.

Lue lisää AirLiquide tuotteistamme

AIR_LIQUIDE

 

Tarjouskori

Hyödynnä parhaat kampanjat, katso rahanarvoiset edut Tarjouskorista!