Esittely

 Vuonna 1989 Unto Hituri  ja Tapio Riutta päättivät aloittaa toiminnan sähköasennusten parissa yhtiökumppaneina. Alkuun toiminta perustui rivi- ja omakotitalojen sähköasennus töistä, mutta 1990-luku toi kaksikolle isompia urakoita, jonka myötä Tyrvään sähkötyö Oy:n toiminta ja henkilökunta ovat kasvaneet. Nykyään Tyrvään sähkötyö Oy on vaativien julkisten- ja kaupallisten rakennuskohteiden sähköurakointiin erikoistunut yritys.

Sähköurakoinnin rinnalle on tullut myös muita erikoisaloja, joista yksi on hitsaukseen erikoistunut täyden palvelun liike Hitsausmaailma. Kemppi-jälleenmyynti ja –huolto aloitettiin vuonna 2003 Sastamalassa.

Hitsausmaailma on Tyrvään sähkötyö Oy:n omistama tavaramerkki, joka tarjoaa ratkaisuja sekä yrityksille että yksittäisille hitsaajille. Nykyään toimintaa löytyy Sastamalan lisäksi Nokian kolmenkulmasta, johon avattiin toinen toimipiste kesäkuussa 2014.

Hitsausmaailman tavoite on olla täyden palvelun hitsausmyymälä, josta asiakkaamme löytävät kaiken tarpeellisen hitsaukseen laadukkaista tuotteistamme alan johtavilta valmistajilta sekä asiantuntevan palvelun. Saman katon alta asiakkaamme löytävät myös hitsauskoneiden huollon, korjauksen ja validoinnin, joka on Kemppi-valtuutettu.

 

45

Asemakatu 23, Sastamala 

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Tarjoamme asiakkaillemme juuri heitä palvelevan ratkaisun.

Ammattitaitoisuus

Huollamme ja korjaamme koneet vain alkuperäisosilla.

Yhteistyö

Tuotevalikoimamme koostuu alan tunnetuimmilta valmistajilta Suomessa.

Haluamme olla asiakkaidemme tukena.

Tavoitteemme

Löytää asiakkaillemme paras mahdollinen ratkaisu yrittäjistä yksityisiin käyttäjiin.

Asenteet

Jotta tavoitteemme onnistuu, panostamme laadukkaisiin tuotteisiin, ensiluokkaiseen huoltoon ja asiantuntevaan palveluun.